Livestream Fresh mi mama, door danstalent Remses Rafaela

Op vrijdag 16 april 2021 kunnen belangstellenden vanuit huis meekijken naar de livestream FRESH: Mi Mama van professioneel danser, choreograaf en theatermaker Remses Rafaela.

De voorstelling wordt live uitgezonden vanuit het Maaspodium in Rotterdam en is vanaf 15:00 uur lokale tijd van begin tot eind online te volgen Tijdens livestream FRESH: Mi Mama, neemt de op Curaçao geboren en getogen Remses Rafaela de kijker mee in zijn zoektocht om beter te begrijpen wat vrouw zijn is en wat dit vandaag de dag betekent. De livestream tickets zijn €5,00 en online verkrijgbaar op www.maastd.nl/livestream-mimama.

Geïnspireerd door de vrouwen uit zijn eigen opvoeding en zijn vaderschap volgt danstalent Remses Rafaela zijn nieuwsgierigheid en gaat hij de uitdaging aan de belevingswereld van een vrouw in kaart te brengen. Zijn grootste motivatie? Zijn kinderen. Zijn zoon en dochter zijn de twee grootste drijfveren achter zijn persoonlijke reis. Hij wil bouwen aan een wereld waar zijn kinderen zich begrepen, gehoord en gesteund voelen. Voor het waarmaken van deze wereld voelt hij het als zijn plicht een poging te wagen de vrouw beter te begrijpen.

Tijdens FRESH: Mi Mama nodigt Remses verschillende vrouwen uit hun verhalen te delen in de vorm van dans, muziek en film. “Durf je eigen pad te bewandelen, ook al is het anders dan het pad wat jouw ouders voor jou hebben uitgelegd. Als je blijft lopen in de voetsporen van een ander verandert er nooit iets”, legt Remses uit. Remses Rafaela, ook wel ‘Muisje Muis’, danst al sinds kleins af aan. Zijn stijl heeft veel invloeden vanuit zijn Afro-Caribische roots, zoals salsa en calypso, gemixt met acrobatiek, hiphop en moderne dans dat zorgt voor een unieke taal. Bij Maas was Remses eerder te zien in ‘RPhO meets Maas’ en de breakdance performance B-BOY. Vorig seizoen maakte hij zijn eerste kindervoorstelling bij Maas: Wijzer, wat hij voor het einde van het jaar naar Aruba, Bonaire en Curaçao wil brengen.

FRESH: Mi Mama is geproduceerd door Stichting Passion & Skillz, onder leiding van oprichter Remses Rafaela, en wordt live uitgezonden vanuit het Maaspodium. De livestream begint op vrijdag 16 april 15:00 uur (Curaçaose tijd) en duurt 60 minuten. Een livestream ticket kost €5,00. Je kunt betalen met creditcard. Boek je ticket online op: www.maastd.nl/livestream-mimama en ontvang op 16 april de juiste link in je mailbox. Volg Remses Rafaela via de volgende social media platformen zoals Facebook.com/remses.rafaela en Instagram.com/muisjemuis of via hun website  www.passion-and-skillz.com.