330 nieuwe residentiele appartementen en villas

Palmaruba Group legt binnenkort de eerste steen voor het bouwproject  Caribbean Town Villas & Apartments. De appartementen en huizen komen te staan in Eagle en zijn bedoeld voor inwoners van Aruba.

Op het terrein van 42.000 vierkante meter komen vier grote gebouwen te staan van zeven verdiepingen en 32 losstaande woningen. Bij elkaar leveren die 330 wooneenheden. Met het project is een investering van 65 miljoen florin gemoeid.

Ingenieur Victor Acosta van de Palmaruba Group lichtte toe dat het twee jaar duurt voordat het complex klaar is. Volgens hem levert het veel werkgelegenheid op. Tot nu toe hield het bedrijf zich vooral bezig met bouwen voor de toeristische sector. ,,We streven ernaar de woningen betaalbaar te houden, zodat ze binnen bereik komen van locale mensen.”

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [167.00 B]

Het project wordt gebouwd in de vorm van een besloten gemeenschap. Er komt een hek omheen en een poort met beveiligers, waardoor alleen bewoners toegang hebben. Het complex wordt voorzien van enkele gemeenschappelijke voorzieningen, zoals een zwembad, een sportaccomodatie en een speeltuin. 

De bouw begint over ongeveer vier maanden, nae en voorbereidingstraject van ongeveer drie jaar.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [167.00 B]