Exprodesk presenteert ‘Exportweek – Conquering New Horizons’

Directie Economische Zaken, Handel en Industrie DEACI-unit Exprodesk organiseert ‘Exportweek 2021 – Conquering New Horizon’. Deze vindt virtueel plaats van 7 juni t/m 11 juni en is vanaf 9.00 uur. Dit evenement is volledig gratis en wordt in het Engels gegeven.

Exportweek ‘Nieuwe horizons veroveren’

Exportweek 2021 wordt georganiseerd voor alle lokale ondernemers. Tijdens de Exportweek-top krijgen de deelnemers waardevolle informatie over E-commerce, digitaal betalen, logistiek,‘blockchain’ en ‘cryptocurrencies’. Ze gaan ook in op onderwerpen als het online verkopen van producten of diensten, het creëren van verkeer en conversie op websites, het ontvangen van betalingen via websites, Facebook, Instagram of WhatsApp en digitale markt. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn ‘Agriledger’ en wat boeren kunnen doen met ‘blockchain’. Ze zullen ook informatie krijgen over logistiek tussen Aruba en de Verenigde Staten, China en de Dominicaanse Republiek. Elke deelnemer wordt begeleid in de richting van E-commerce.

Het programma begint met informatie over traditionele e-commerce, gevolgd door de vrouwelijke ondernemers van Empowered Women Exporters die hun ervaringen zullen delen over hoe zij hun producten en of diensten exporteren. Tot slot zullen ze informatie geven over innovatie en de toekomst van e-commerce.

Lokale en internationale sprekers

De top zal 14 lokale sprekers en 11 internationale sprekers hebben voor in totaal 25 experts. Er zullen 2 lokale coaches zijn; Mevrouw Lay Hing de Kort van Cornerstone Economics en de heer Frits Israel van Doc Opleidingen en een internationale coach mevrouw Taiana Mora-Ramis van NEX Consulting die het over export hebben. Deelnemers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen.

https://cutt.ly/ExportWeek2021