Colegio Arubano heeft het schooljaar met mooie resultaten afgesloten

Onlangs heeft het Ciclo Basico Colegio Arubano een ouderavond gehouden voor de ouders van de leerlingen die dit nieuwe schooljaar zijn begonnen aan het Ciclo Basico 1 op Havo/Vwo niveau. Tijdens deze informatieavond hebben ouders een map ontvangen met belangrijke informatie over de schoolregels en belangrijke data die eraan komen. De avond begon met welkomstwoorden van de rector van Colegio Arubano, de heer Tim Croes, gevolgd door een uitgebreide presentatie van de conrector van Ciclo Basico, mevrouw Jennifer Arends-Reyes.

Tijdens de presentatie werden belangrijke onderwerpen besproken om ouders goed te informeren en rekening te houden met de nieuwe fase waarin hun kind nu een leerling van de middelbare school wordt. Aan het einde van de avond was er gelegenheid tot het stellen van vragen en werd de avond afgesloten, waarbij de ouders tevreden vertrokken en klaar waren om hun kinderen voor te bereiden op hun schoolloopbaan bij Colegio Arubano. Na twee jaar Ciclo Basico zullen de leerlingen hun studie voortzetten in Ciclo Avansa in het derde jaar, hetzij op Havo- of Vwo-niveau.

Colegio Arubano is een bekende school binnen onze gemeenschap, waar generaties van families al met succes hun opleiding hebben voltooid om vervolgens hun vervolgopleiding te volgen op Aruba, in Nederland, de Verenigde Staten, Canada of elders in de regio, en uit te groeien tot professionals in de samenleving. Colegio Arubano werkt hard aan het onderwijs en de begeleiding van de jeugd, en zorgt ervoor dat het curriculum en het lesmateriaal actueel blijven voor haar leerlingen.

Gedurende het jaar biedt Ciclo Basico verschillende activiteiten aan om deel te nemen naast het reguliere schoolprogramma. We wensen al het personeel, en leerlingen een fijn nieuw schooljaar toe, vol positieve energie en enthousiasme.