De Palm Tours gecertificeerd op het gouden niveau door EarthCheck

EarthCheck is een wereldwijd erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in milieuzaken. De Palm Tours heeft het prestigieuze Gouden Certificaat van EarthCheck ontvangen, wat hun toewijding aan duurzaamheid in de toerismesector weerspiegelt.

Deze prijs viert een opmerkelijke prestatie in hun voortdurende missie voor duurzaamheid en benadrukt hun constante inspanningen om meer duurzame toerisme praktijken uit te breiden.

Terugkijkend op deze prestatie, merkte hun CEO Brian Stedeford op: “Het ontvangen van het Gouden certificaat van EarthCheck is zowel een eer als een oproep tot actie. Het vertegenwoordigt onze toewijding om niet alleen te handhaven, maar ook onze duurzaamheidsinitiatieven in de toerisme-industrie te versnellen. We zijn toegewijd om voorop te lopen in duurzame ontwikkeling en zullen volharden in het innoveren en implementeren van milieuvriendelijke praktijken.”

Het waardevolle ecosysteem van ons eiland en de culturele locaties, die bezoekers van dichtbij en ver weg aantrekken, creëren de noodzaak om ze verantwoordelijk te beschermen en te beheren. De toerismesector, met bedrijven als De Palm Tours die de weg wijzen, speelt een integrale rol in het beïnvloeden en vormgeven van de koers naar een duurzamere toekomst.

Stewart Moore, CEO en oprichter van EarthCheck, feliciteert De Palm Tours met hun leiderschap op het gebied van duurzaamheid. “Gefeliciteerd met het behalen van deze prestatie, De Palm Tours-team. Uw bedrijf valt op als een lid dat toegewijd is aan het wereldwijde netwerk van toerisme-exploitanten die een verschil maken,” zei de heer Moore.

Door samenwerking met EarthCheck sluit De Palm Tours zich aan bij de andere leiders in de branche met dezelfde progressieve mindset, die actief de milieu-uitdagingen aanpakken die vandaag de dag onze planeet beïnvloeden, en daarmee een proactieve benadering van verantwoord toerisme demonstreren.