Tribal Kush genomineerd voor beste DJ in de FunX Award 2024!

Onze lokale talenten blijven succes oogsten op internationale podia. Allymar Maduro, bekend als “Tribal Kush”, woont in Nederland en is producent van verschillende internationale hits, zowel op online streaming platforms als in nachtclubs.

Maandag ontvingen we het goede nieuws dat Tribal Kush genomineerd is voor de FunX Award als Beste DJ van 2024. Laten we Aruba ondersteunen en onze landgenoot, die samen met Kevin Bakker ‘Tribal Kush’ vormt. Samen oogsten ze succes over de hele wereld.

Hier op Aruba willen we ook laten zien dat we onze mensen steunen. Wat het nog bijzonderder maakt, is dat dit de eerste keer is dat een Arubaan genomineerd is voor de FunX Award.

Laten we allemaal stemmen voor ‘Tribal Kush’! Het kost slechts een minuut van je tijd om op de link te klikken en te stemmen, zodat zij de maximale erkenning krijgen in hun categorie.

Klik hier: https://www.funx.nl/awards/stem

De resultaten worden bekendgemaakt op 30 mei.

FUNX AWARD

De FunX Award is een jaarlijks evenement georganiseerd door FunX, een Nederlands publiek radiostation dat zich richt op urban muziekgenres zoals hiphop, R&B, reggae en elektronische dansmuziek. De prijzen vieren en erkennen de prestaties van Nederlandse urban artiesten en muzikanten in verschillende categorieƫn, zoals Beste Artiest, Beste Nummer en Beste Album, onder andere.

Gewoonlijk worden de winnaars bepaald door middel van publieksstemmen en de beslissing van een jury bestaande uit experts.

De FunX Award biedt een platform om de diversiteit en het talent op het Nederlandse urban muziekpodium te laten zien.