Nieuwe muzikale ode aan moeders door JEON en Ike Jesurun

Op 12 mei wordt het speciale concert “Un Atenshon Spesial pa Mama” gehouden in het WTC, waarbij JEON en Boy Thode als hoofd artiesten optreden. In aanloop naar dit evenement hebben JEON en Ike Jesurun een bijzondere muzikale productie getiteld ‘MAMA’ samengesteld, die voor het eerst live zal worden uitgevoerd.

Deze nieuwe track is een hartverwarmende ode aan alle moeders, waarin de levenslange wijsheid en begeleiding die moeders hun kinderen bieden centraal staan. JEON zingt in het nummer over de dankbaarheid en het begrip dat met de jaren groeit: “Mama, dank je
voor je leiding, je adviezen en zorg; hoe meer ik groei, hoe meer ik begrijp.” Boy Thode voegt toe dat zijn moeder de basis van zijn leven vormt en dat het nu zijn beurt is om voor haar te zorgen en haar te waarderen.

De productie belooft een emotioneel hoogtepunt te worden tijdens het concert, met muzikale begeleiding van het orkest van Dennis Aalse. Het nummer is al beschikbaar op YouTube en via de Facebook-kanalen van CAMS Events en Jeon.