Schietpartij in Meiveld: Gewonde Persoon rijdt zelf naar het Ziekenhuis in een KIA Cerato

Op donderdagmiddag vond er een schietpartij plaats voor een supermarkt in Meiveld. Getuigen meldden dat ze minstens vier schoten hoorden. Er zijn aanwijzingen dat dit een mislukte drugsdeal was. Na het incident vluchtte één persoon, terwijl een andere persoon gewond raakte.

Hoewel de man in de KIA Cerato degene was die schoot, was hij ook degene die gewond raakte. De reden hiervoor is dat de situatie escaleerde en hij flink in elkaar geslagen was.

Dit nieuws verspreidde zich snel en veroorzaakte bezorgdheid en ontzetting onder de bewoners van het gebied. De autoriteiten werden onmiddellijk op de hoogte gebracht, en er werd een onderzoeksteam ingezet.

Er wordt momenteel een grondig onderzoek uitgevoerd. Zowel de politie van Oranjestad als Santa Cruz waren ter plaatse, en het gebied was afgezet om het noodzakelijke onderzoek uit te voeren.

VEILIGHEIDSCAMERA’S

Beveiligingscamera’s laten zien dat een Honda Fit ter plaatse aankwam, waaruit drie personen uitstapten en naar de KIA Cerato liepen, die iets verderop geparkeerd stond. Op de beelden was te zien dat een van de mannen een paar keer naar zijn buik greep. Na verloop van tijd werden schoten gelost, waarna alle drie de personen ontvluchtten in de zwarte Honda. Een vierde persoon, ook een man, is te voet gevlucht.

UPDATE 

Volgens onze bronnen arriveerde de man in de KIA Cerato bij het ziekenhuis, waarbij de auto bedekt was met bloed. Het vuurwapen dat gebruikt was bij het schietincident was nog steeds in zijn bezit.