Divi investeert

Divi Tamarijn gaat de komende drie jaar alle kamers van het resort vernieuwen. Directeur Alex Nieuwmeyer leidde Minister Dangui Oduber van Toerisme, Volksgezondheid en Sport rond om de plannen te laten zien.

Vanwege de coronacrisis zijn bedrijven terughoudend met het doen van grote investeringen. Divi heeft alle vertrouwen in het herstel van de economie van Aruba en bereidt zich daarom nu voor op de toeristen die in de toekomst naar het eiland komen. Omdat er een uiterst rustig hoogseizoen verwacht wordt, heeft Nieuwmeyer besloten nog dit jaar een derde deel van de kamers te sluiten en volledig te renoveren. Bij elkaar duurt het project zes maanden. Het gaat om een plan dat er al enige tijd ligt, maar waarbij de uitvoering drie jaar in beslag zou nemen. Volgens Nieuwmeyer is nu het goede moment aangebroken om het resort te vernieuwen en zo de kwaliteit hoog te houden. Bij elkaar gaat het om een investering van 10 miljoen florin in 216 kamers. 

,,Wij complimenteren Alex Nieuwmeyer met wat hij doet voor Aruba en onze toeristische industrie in het bijzonder”, aldus minister Oduber.