Kabinet Wever-Croes: Met elkaar Aruba herstellen

Kabinet Wever-Croes beschouwt 2021 als het ‘jaar van het herstel’. De bevolking wordt opgeroepen om zich met positivisme en vastberadenheid in te zetten om Aruba er weer bovenop te helpen.

,,Het jaar 2020 was zwaar. Niet alleen Aruba maar de hele wereld werd getroffen door de pandemie. Dit jaar 2021, herdenken we 35 jaar Status Aparte. In die tijd hebben we het respect en de bewondering gewonnen van veel landen om ons heen. We hebben ook anderen geïnspireerd om naar autonomie te streven. Dit jaar is ook van belang, omdat we in september verkiezingen hebben”, aldus minister-president Evelyn Wever-Croes.

Om het ‘jaar van het herstel’ kracht bij te zetten is een logo ontworpen. Dat verbeeldt de nieuwe mogelijkheden die er voor de burgers komen en het herstel van het toerisme. In het logo staat ook een maisplant, die staat voor de landbouw, de sector die voor financieel herstel moet zorgen.

,,Het gaat om herstel op alle mogelijke terreinen, financieel, economisch, toerisme, werkgelegenheid, onderwijs, sociaal en gezondheid. Het belangrijkste is echter herstel van Aruba als eenheid, zodat we samen kunnen werken aan een beter Aruba.”