Tas geroofd

38

Een nog onbekende man heeft gisteravond een vrouw van haar tas beroofd. In de tas zat honderd dollar en haar paspoort.

Rond 23.40 uur liep de vrouw naar huis door de Ranchostraat in Oranjestad. Ze merkte dat ze werd gevolgd door een man, maar raakte hem niet kwijt. Even later werd ze door hem aangevallen en hij rukte haar tas uit haar handen. De vrouw klopte aan bij een huis in de buurt om hulp te vragen.

Het slachtoffer vertelde de politie dat haar tas van het merk Dolce & Gabbana is. In de tas had ze een rode portefeuille, met daarin ongeveer honderd dollar en haar paspoort. Ook vertelde ze dat de overvaller richting het centrum was weggerend. De vrouw was behoorlijk overstuur en kreeg hulp van een sociaal werker.

De politie zocht de buurt af, maar vond geen spoor van de overvaller. De omgeving van Rancho wordt de laatste tijd geterroriseerd door ambulante verslaafden, die de buurt vooral in de avonduren gevaarlijk maken.