Drukte tijdens avondklok

De politiepatrouilles hebben het de afgelopen nacht druk gehad met mensen die tijdens de avondklok op straat waren. Veel mensen werden aangehouden.

In de buurt van Wendy’s Boulevard werd een automobilist betrapt. Hij had geen geldige reden om op straat te zijn en werd aangehouden.

In Dakota waren vier mensen op straat. Twee mannen waren op de fiets en de derde zat in een auto die de wagen van de vierde sleepte. Tijdens de aanhoudingen werden nog twee mannen opgepakt wegens overtreding van de avondklok.

In de Emmastraat werd een man opgepakt en op de Watty Vos Boulevard ter hoogte van de rotonde Wayaca, drie vrouwen. In de omgeving van Wan Li aan de Belgiestraat werd een chauffeur aangehouden die op weg was naar huis, maar nu de nacht heeft doorgebracht in een politiecel.

Een vreemde aanhouding was in de buurt van Morning Supermarket in Paradera. Daar liep een man na middernacht met een doos boodschappen. De politie zoekt uit waar hij de producten heeft kunnen kopen tijdens de avondklok, terwijl de winkels al om 21.00 uur moeten sluiten.