Ex op vrije voeten na vermeende mishandeling

De recherche heeft Jovenne Webb zaterdagochtend aangehouden op verdenking van mishandeling. De jonge vader werd na verhoor weer vrijgelaten. Tegenover 24ora.com verklaart hij dat hij de moeder van zijn kind niet heeft mishandeld. 

De moeder van zijn kind is de ex van Webb. Zij had bij de politie een klacht tegen hem ingediend. Volgens haar was een gesprek tussen beide ouders geĆ«indigd in een discussie, waarbij hij de vrouw zou hebben mishandeld. Na onderzoek door de recherche gaf de officier van justitie goedkeuring om Webb aan te houden. Zijn detentie was echter van korte duur. 

In gesprek met 24ora.com vertelt Webb dat hij in Nederland studeert. Hij was de afgelopen weken op Aruba en bezocht zijn kind. De vader zag hoe zijn kind op dit moment leeft. De moeder is continue op stap en het kind wordt door meerdere personen opgevangen. Webb vindt dit niet verantwoord en besloot om met zijn ex te praten. 

Wat hem betreft kan zijn kind (2 jaar oud) beter in Nederland wonen. Het kind heeft veel liefde nodig en dat krijgt hij volgens de vader niet voldoende van de moeder. Hij ziet daarom liever dat er een voogd voor het kind komt. Hij probeerde over dit thema met zijn ex te praten. 

Volgens de moeder is ze tijdens het gesprek door hem mishandelt, maar Webb spreekt dit tegen. Hij vindt het heel erg dat hij terug moet naar Nederland en zijn kind in deze situatie op Aruba moet achterlaten. De vader laat weten dat hij voor zijn kind blijf strijden.