Illegaal feest in Salina Cerca

Bezoekers van een concertavond met open bar kwamen vrijdagavond bedrogen uit. Rond tien uur bleek dat er geen artiest zou optreden, maar de bezoekers hadden wel tickets gekocht. De politie moest ingrijpen toen de situatie uit de hand liep. Twee personen zijn aangehouden.

Het illegale feest werd georganiseerd in een grote huurwoning in Salina Cerca. Toen de politie arriveerde, zagen ze veel jongeren en kinderen in de buurt. De organisator van het feest had betalende bezoekers beloofd dat er een open bar zou zijn en dat verschillende artiesten zouden optreden. Toen één van de artiesten bij het feest aankwam en zich bij de organisator meldde, werd tegen de artiest gezegd dat zijn aanwezigheid niet meer nodig was en dat hij niet zou worden betaald.

De sfeer veranderde, een discussie ontstond en de aanwezigen begonnen met stenen te gooien. Ze dreigden om het huis in brand te steken. Onder de aanwezigen zou ook iemand in het bezit van een vuurwapen zijn.
Politie-eenheden uit Noord, Oranjestad en ook de strandpolitie kwamen naar Salina Cerca. Twee personen zijn aangehouden. Het vermeende vuurwapen werd niet gevonden. Bezoekers verlieten de locatie met flessen alcohol in de hand.