BONECO en Curaçao Beverage Bottlling Company tekenen nieuwe CAO

Onlangs heeft de directie van Curaçao Beverage Bottling Company (CBBC) en de vakbond BONECO wederom de CAO vernieuwd en verlengd tot 2025.

“De inhoud van de CAO is modern en toekomstbestendig”, aldus de heer Koense, vakbondsleider van BONECO. Hij vervolgt “met in achtneming van de huidige ontwikkelingen op het gebied van onze lokale economie en de mondiale ontwikkelingen, waren het niet altijd gemakkelijke gesprekken, maar in goed vertrouwen, openheid en eenheid zijn wij zijn er samen uitgekomen.

Zowel de directie van CBBC als BONECO zijn ervan overtuigd dat dit een vooruitgang is voor alle personeelsleden van de frisdrankenfabriek”. Dhr. Andrew Pinedo, Managing Director bij CBBC, voegt eraan toe dat “de organisatie, ondanks de moeilijke tijden, niet alleen investeert in het ‘upgraden’ van het bedrijf zelf, maar zeker ook blíjft investeren in haar personeelsleden”. “Zij zijn immers het kloppende hart van de organisatie”, aldus Pinedo.

140 jaar in dienst

Dat personeelsleden tevreden zijn om voor CBBC te werken, blijkt ook wel weer in het aantal jubilarissen dat tijdens de feestelijke bijeenkomst in het zonnetje werden gezet. De heren Fenly Selebon; Charlton Poulo en Mikel Wederfoort zijn 25 jaar in dienst. Eric Paulina; Robert Daantje waren 30 jaar geleden bij het bedrijf begonnen en Edwin Thielman vierde dat hij 35 jaar geleden bij Coca-Cola aan de slag ging.