Eugene Middelhof neemt afscheid van de Kustwacht Caribisch gebied

Op 8 juli 2022 neemt Eugene Middelhof afscheid van de Kustwacht voor het Koninkrijk der  Nederlanden in het Caribisch gebied. Sinds juli 2017 bekleedt Eugene Middelhof de functie van  Plaatsvervangend Directeur bij de Kustwacht (PDKW).  

Vanuit zijn functie gaf hij sturing aan de diverse bedrijfsprocessen binnen de organisatie zoals  het bedrijfsvoeringsoverleg en de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR). Als  PDKW was hij ook de voorzitter van het overleg met de GMR binnen de kustwachtorganisatie.  Hij heeft ervoor gezorgd dat dit orgaan binnen de Kustwacht goed is geborgd. Daarnaast heeft  hij zich ingespannen voor andere belangrijke facetten binnen de organisatie zoals integriteit,  veiligheid en milieu, maar ook de invulling van diverse functies binnen de staf van de  Kustwacht.  

Eugene heeft zich de afgelopen 5 jaar met veel energie en passie voor de Kustwacht ingezet en  gaf met hart en ziel invulling aan de credo ‘Samen Sterk’. Het personeel van de Kustwacht  bedankt Eugene voor zijn inzet en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière.