Lessen Maria College gaan door Docenten en leerlingen in isolatie thuis

Mavoschool Maria College blijft gewoon open, ondanks het feit dat verschillende docenten en leerlingen van de school besmet zijn met het coronavirus.

De school laat weten dat degenen met COVID-19 niet op school zijn geweest en dat het daarom niet nodig is om leerlingen naar huis te sturen. Wel is de school nog strikter geworden met het naleven van maatregelen om te voorkomen dat er besmettingen plaatsvinden. 

De school laat weten dat de besmette leerlingen nog niet met school waren begonnen en dat er daarom geen gevaar was dat zij andere leerlingen hebben besmet. Een docent, die het virus heeft opgelopen, heeft zich bij de eerste symptomen direct ziek gemeld en is ook niet meer op school geweest. In overleg met Directie Volksgezondheid, werd besloten dat het niet nodig is om de school te sluiten.

De schoolleiding maakt zich, zoals iedereen op Aruba, ook zorgen om de stijging in het aantal positieve gevallen van COVID-19. Daarom wordt extra de nadruk gelegd op naleving van de door DVG opgelegde protocollen.